Zorgconsultancy

De zorg is continu in beweging, net zoals de ontwikkelingen in zorgtechnologie. Daarom is het van belang dat er binnen een zorgorganisatie doorlopend aandacht besteed wordt aan de adoptie van zorgtechnologie.

Meer tijd voor warme zorg
Een structuur waarbij de adoptiegraad periodiek getoetst wordt, zorgt ervoor dat het gebruik van zorgtechnologie onder medewerkers duurzaam wordt geborgd. Zo wordt het werken met zorgtechnologie geoptimaliseerd, waardoor er meer tijd voor warme zorg overblijft.

Zorgconsultancy check-up
Het werken met zorgtechnologie kent eindeloos veel voordelen. Om het maximale uit zorgtechnologie te halen, is een duurzame borging van adoptie rondom zorgtechnologie belangrijk. Met de ‘Zorgconsultancy check-up’ begeleiden onze zorgconsultants jouw zorgmedewerkers structureel bij het uitvoeren van deze werkwijze, zodat het werken met zorgtechnologie snel dagelijkse routine wordt.

Doe de zorgconsultancy check-up!

Het is belangrijk om doorlopend aandacht te besteden aan de adoptie van zorgtechnologie om het maximale uit zorgtechnologie te halen. Met de 'Zorgconsultancy check-up' begeleiden onze zorgconsultant jouw zorgmedewerkers structureel met het werken met zorgtechnologie. Download het document en ontdek hoe de 'Zorgconsultancy check-up' bijdraagt aan meer tijd voor warme zorg.

Meer informatie