Sonevo draagt bij aan welzijn en veiligheid bij Zorgvilla Valckenborgh

Bij Zorgvilla Valckenborgh draagt Sonevo bij aan veiligheid, welzijn en meer tijd voor zorg. Jeroen Valkenburg, eigenaar van Zorgvilla Valckenborgh legt het graag uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de werking van Sonevo? Tijdens een demo demonsteren wij Sonevo en hoe onze totaaloplossing bijdraagt aan tijd voor zorg, welzijn en veiligheid. Vraag hier de demo aan

Rust en overzicht op werkvloer
Sonevo draagt bij aan veiligheid en welzijn van cliënten door de inzet van nieuwe technologieën die samenkomen in Sonevo. Verzorgers ervaren meer rust op de werkvloer en er is meer tijd beschikbaar voor warme zorg.

De app is zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Ook met weinig kennis kennis kan je direct aan de slag met de app. Bij aanvang van je dienst abonneer je op een afdeling/locatie en ontvangen je alleen de zorgoproepen die voor jou van toepassing zijn.

Ontwikkeld voor en door de zorg
Sonevo is ontwikkeld voor en door zorgmedewerkers. Ze hebben er zelf ook een bijdrage aan kunnen leveren. Bijvoorbeeld betreft de beltonen, deze zijn nu een stuk rustiger waardoor men minder druk ervaart als een zorgoproep binnenkomt voor onze medewerkers.

Over Zorgvilla Valckenborgh
Zorgvilla Valckenborgh is een kleinschalige woon-zorgvoorziening in het centrum van Heeze en biedt 24/7 zorg aan ongeveer 18 bewoners. De totaaloplossing Sonevo geeft meer rust en overzicht op de werkvloer en maakt de werkdag prettig en plezierig voor de zorgmedewerker.