Vertaal data naar waardevolle inzichten

Hoe vertaal je data naar inzichten voor verbetering van het zorgproces. Door gebruik te maken van data, uit Sonevo en andere bronnen, maken we samen de zorg beter voorspelbaar. Ook draagt inzicht in data met diepgaande datarapportages bij aan het verbeteren van het zorgproces.

Een efficiënt zorgproces dankzij data
Data uit zorgtechnologische oplossingen speelt een essentiële rol bij het bevorderen van veiligheid, welzijn en meer tijd voor warme zorg. Data is een waardevolle bron om de kwaliteit en productiviteit van zorg te verbeteren, bewoners beter te begrijpen, processen te optimaliseren en besluitvorming te ondersteunen.

Onze data diensten dragen bij aan een efficiënt zorgproces voor jouw zorgorganisatie.

Sonevo Dataconsultancy
Onze zorgconsultants adviseren, eventueel samen met data-analisten en data-scientists, hoe data uit zorgtechnologie het primaire proces ondersteunt en blijft verbeteren. Onze zorgconsultants nemen je hierbij graag werk uit handen. Zij denken met je mee in hoe processen en planningen geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast maken onze zorgconsultants de ontwikkeling in zorgzwaarte (van de individuele cliënt) zichtbaar en ondersteunen/adviseren zij bij het reduceren van de administratieve lasten. Zo houden zorgmedewerkers meer tijd over voor waar het écht om gaat: het verlenen van warme zorg.

Meer weten over onze data diensten?

Verschillende data diensten dragen, samen met Sonevo, bij aan een efficiënt zorgproces voor jouw zorgorganisatie. Ontdek hoe onze data diensten bijdragen aan meer tijd voor warme zorg!

Onze uitgebreide data diensten