Slim incontinentiemateriaal geïntegreerd in Sonevo

Zorgtechnologie draagt bij aan tijdbesparing voor de (dagelijkse) zorg. Om efficiënt te werken met zorgtechnologie is het belangrijk om het overzicht te behouden tussen alle zorgtechnologische (punt)oplossingen. In Sonevo komt zorgtechnologie overzichtelijk samen in één gebruiksvriendelijke app. Verzorgers werken met één app en krijgen hierin oproepen en meldingen binnen in een bekende omgeving wat de adoptie van een nieuwe (punt)oplossing makkelijker maakt. Naast rust en overzicht op de werkvloer, haal je dus met Sonevo veel meer uit een (punt)oplossing. Zo ook met slim incontinentiemateriaal, dat geïntegreerd is in Sonevo.

23 minuten per cliënt per dag

Slim incontinentiemateriaal bespaart de zorg tijd. Zo komen (nachtelijke) controlerondes te vervallen, wordt het vervangingsmoment planbaar en hoeven minder bedden te worden verschoond. Met als resultaat per cliënt een dagelijkse tijdsbesparing van ongeveer 23 minuten en gemiddeld 25% minder verbruik van incontinentiemateriaal. De integratie met Sonevo maakt het mogelijk om de maximale tijdsbesparing te realiseren. Daarnaast is de data van alle toegepaste zorgtechnologie beschikbaar in de uitgebreide Sonevo datarapportage waardoor de zorg beter gepland kan worden en het zorgproces verbetert.

Bijdrage aan welzijn cliënt

Ook cliënten hebben baat bij de inzet van slim incontinentiemateriaal. Naast een betere nachtrust, omdat (nachtelijke) controlemomenten overbodig zijn, wordt doorlekken voorkomen en dit vermindert ongemak en huidirritaties.

Met dank aan Proteion
De integratie van slim incontinentiemateriaal met Sonevo is mede tot stand gekomen door Proteion, een grote zorgorganisatie in Noord- en Midden-Limburg.

Sonevo hart voor zorgtechnologie

Sonevo is hét ecosysteem voor zorgtechnologie dat bijdraagt aan welzijn, veiligheid en tijd voor zorg. Sonevo maakt zorgtechnologie overal, altijd en voor iedereen beschikbaar. In de gebruiksvriendelijke en intuïtieve app komt zorgtechnologie overzichtelijk samen en dit geeft verzorgers dagelijks rust en overzicht. Daarnaast maakt Sonevo met duidelijke en diepgaande datarapportages trends inzichtelijk ter verbetering van het zorgproces.